Οι εξετάσεις Anglia / Aim Awards διεξάγονται στην Ελλάδα αποκλειστικά από το Hellenic English Council.  Το Hellenic English Council ιδρύθηκε το 2004 από έναν όμιλο 45 ιδιοκτητών καταξιωμένων κέντρων ξένων γλωσσών και λειτουργεί σήμερα με μορφή Ε.Π.Ε. Βασικό κριτήριο του HEC είναι η ποιότητα των υπηρεσιών του, το αδιάβλητο της αξιοπιστίας των εξετάσεων, η πολύπλευρη εξυπηρέτηση των συνεργαζόμενων ιδιωτικών σχολείων και Κ.Ξ.Γ. και η ισότιμη αντιμετώπισή τους, ανεξάρτητα από τον αριθμό των υποψηφίων τους.

Το HEC συνεργάζεται με Κέντρα Ξένων Γλωσσών και Ιδιωτικά Σχολεία σε ολόκληρη την ελληνική επικράτεια.

Όλοι εμείς οι συνάδελφοι του Ελληνοαγγλικού Συμβουλίου (Hellenic English Council) έχοντας σαν στόχο τη διαρκή ανάπτυξη του κέντρου μας, αλλά και τη συνεργασία με όλο και περισσότερα καταξιωμένα σχολεία και κέντρα ξένων γλωσσών, επιθυμούμε να σας γνωρίσουμε το γενικό πλαίσιο των προνομίων που απολαμβάνουν οι συνεργάτες μας.

Συμμετέχοντας στις εξετάσεις μέσω του HEC το σχολείο ή το Κ.Ξ.Γ. δεν αντιμετωπίζεται σαν  ένας απλός κωδικός. Αντιθέτως γίνεται μέρος μίας κοινής προσπάθειας μεταξύ συναδέλφων για μία ποιοτική και αξιόπιστη προσφορά στους μαθητές-υποψήφιους.

Το HEC παρέχει πλήρη υποστήριξη και λύσεις για οποιαδήποτε ζητήματα προκύψουν σχετικά με την εξέταση σε πνεύμα συνεργασίας και χωρίς πρόσθετες  χρεώσεις. Προσφέρει ανταποδοτικά οφέλη που διευκολύνουν την προετοιμασία των μαθητών για τις εξετάσεις.

Δυνατότητα αμοιβόμενης συμμετοχής του στην υλοποίηση των γραπτών και προφορικών εξετάσεων (με το ρόλο Supervisor, Invigilator, Coordinator).

Η συνεργασία σας με το κέντρο μας δεν είναι δεσμευτική, καθώς το HEC συνεργάζεται με τα σχολεία και τα Κ.Ξ.Γ. χωρίς συμβόλαια χρονικής δέσμευσης, αριθμούς  συμμετοχής μαθητών ή επιλογή επιπέδων.